Kontakta oss – vi finns här för dig!

Vare sig du är arrangör eller värd så finns vi här för att hjälpa dig. Har du något på gång eller funderingar tveka inte att höra av dig.

Caroline Nilsson

Projektledare Destinationsförsäljning

caroline.nilsson@helsingborg.se

tel. +46 73 231 59 55

Försäljning ligger mig varmt om hjärtat och är något jag alltid har jobbat med i någon form. Tidigare arbetade jag inom hotellbranschen.

Mitt Helsingborgstips:

En tradition i Helsingborg som jag har anammat är att kallbada. På Pålsjöbaden, Kallis eller Rååbadarna kan du året om bada och basta med en ljuvlig utsikt över Öresund och Danmark. Detta får du inte missa.

Matilda Andersson

Projektledare Destinationsförsäljning

matilda.andersson@helsingborg.se

tel. +46 73 442 74 90

Jag är utbildad inom Affärsturism och har sedan tidigare med mig branscherfarenhet från bland annat kongressbyrå/PCO och konferensanläggning.

Mitt Helsingborgstips:

Landborgspromenaden i Helsingborg är alldeles ljuvlig, oavsett årstid. Här vandrar man genom olika miljöer med en hisnande utsikt längs vägen. Promenaden sträcker sig från Sofiero slott i norr, via stadskärnan till Raus kyrka i söder.

Johan Lundell

Chef

johan.lundell@helsingborg.se

tel. +46 76 889 91 58

Efter att varit ansvarig för Helsingborg Convention & Event Bureau i snart 10 år kan jag konstatera, trots den digitala utvecklingen, att behovet av fysiska möten mellan människor kommer alltid att finnas.

Mitt Helsingborgstips:

Passa på att koppla bort vardagens stress genom att resa tillbaka i tiden. Med ett besök på Ebbas Fik får du inte bara uppleva en 50-tals design i varenda inredningsdetalj utan du kan även njuta av en meny som är helt hemlagad.

Kontakta oss
Fyll i formuläret

Förnamn*

Efternamn*

Epost*

Telefonnummer*

Meddelande*

*Vi sparar era uppgifter anonymt. De används enbart av oss för att kontakta er.