Kontakta oss – vi finns här för dig!

Vare sig du är arrangör eller värd så finns vi här för att hjälpa dig. Har du något på gång eller funderingar tveka inte att höra av dig.

Henrik Gidlund

Senior Projektledare

henrik.gidlund@helsingborg.se

tel. +46 722 368 506

Jag har en lång bakgrund inom olika typer av offentligt initierat utvecklingsarbete – den gemensamma nämnaren är att arbetet alltid handlat om att sälja in Skåne som helhet eller specifika delar av Skåne. De senaste tio åren har jag arbetat med att utifrån det regionala perspektivet värva olika typer av evenemang till de skånska kommunerna.

Mitt Helsingborgstips:

Ända sedan barnsben har jag varit enormt förtjust i att tura på båtarna mellan Helsingborg och Helsingör. Det känns både spännande och unikt. One destination, two countries!

Caroline Nilsson

Projektledare

caroline.nilsson@helsingborg.se

tel. +46 73 231 59 55

Försäljning ligger mig varmt om hjärtat och är något jag alltid har jobbat med i någon form. Tidigare arbetade jag inom hotellbranschen.

Mitt Helsingborgstips:

En tradition i Helsingborg som jag har anammat är att kallbada. På Pålsjöbaden, Kallis eller Rååbadarna kan du året om bada och basta med en ljuvlig utsikt över Öresund och Danmark. Detta får du inte missa.

Matilda Andersson

Projektledare

matilda.andersson@helsingborg.se

tel. +46 73 442 74 90

Jag är utbildad inom Affärsturism och har sedan tidigare med mig branscherfarenhet från bland annat kongressbyrå/PCO och konferensanläggning.

Mitt Helsingborgstips:

Landborgspromenaden i Helsingborg är alldeles ljuvlig, oavsett årstid. Här vandrar man genom olika miljöer med en hisnande utsikt längs vägen. Promenaden sträcker sig från Sofiero slott i norr, via stadskärnan till Raus kyrka i söder.

Johan Lundell

Chef

johan.lundell@helsingborg.se

tel. +46 76 889 91 58

Efter att varit ansvarig för Helsingborg Convention & Event Bureau i snart 10 år kan jag konstatera, trots den digitala utvecklingen, att behovet av fysiska möten mellan människor kommer alltid att finnas.

Mitt Helsingborgstips:

Passa på att koppla bort vardagens stress genom att resa tillbaka i tiden. Med ett besök på Ebbas Fik får du inte bara uppleva en 50-tals design i varenda inredningsdetalj utan du kan även njuta av en meny som är helt hemlagad.

Kontakta oss
Fyll i formuläret

Förnamn*

Efternamn*

Epost*

Telefonnummer*

Meddelande*

*Dina uppgifter används enbart av oss för att kontakta er.