Blogg

Här får du en inblick i vårt dagliga arbete som till största delen består av att värva större möten och evenemang till vår vackra stad.

Nu börjar U21 sitt EM-kval och Svenska Fotbollsförbundet har lagt ut nästan alla dessa matcher. Vi på Helsingborg Convention & Event Bureau är stolta och glada över att vi i Helsingborg fortsätter vår tradition att stå värd för U21-landskamper. Med nya riktlinjer ser vi positivt på framtiden och ser fram emot att hälsa välkomna till Olympia. 👏⚽️
”Vi har valt att lägga två stycken matcher i Helsingborg. Det svenska laget trivs väldigt bra i Helsingborg, så vi är mycket glada att staden vill ha oss här. Vi har alltid de bästa förutsättningarna när vi är i här - både arenan och organisationen”, säger Christian Thunholm, Ansvarig Evenemang U21.

Läs mer

På piren i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen öppnar, om nästan exakt ett år, ännu ett fantastiskt hotell - Scandic Oceanhamnen.
Med 180 rum, utmärkta konferensmöjligheter och en skybar med havsutsikt hela vägen till Danmark, kommer detta bli ännu en ny och spännande mötesplats i staden.
Idag har vi varit och tittat på bygget och visat upp det för kommande mötesarrangörer.
Ingen tvekan om att detta kommer bli en succé! 👌

Läs mer

Nu är det dags för en av Helsingborg Convention & Event Bureaus värvningar att äga rum. Alltid lika spännande! 👏
Denna gången är det SSA Rikskonferens.
SSA står för Samverkan, Skola och Arbetsliv och har som syfte att utveckla samverkan mellan skolan och framtida arbetsgivare genom kunskaps- och erfarenhetsutbyte samt nätverkande.
Detta är en digital konferens som både skapats av Helsingborg och genomförs i Helsingborg, närmare bestämt på Helsingborg Arena.

Läs mer