Blogg

Här får du en inblick i vårt dagliga arbete som till största delen består av att värva större möten och evenemang till vår vackra stad.

GLAD SOMMAR

Kära följare! Det är högsommarvärme i Helsingborg idag och vi vill passa på att önska er alla en fantastisk sommar. 🌸😎

Vi på Helsingborg Convention & Event Bureau kommer att finnas på plats i stort sett hela sommaren och håller ställningarna.

Njut av sommaren!☀️☀️

Henrik, Malin och Elin

Läs mer

Om lite mindre än ett år slås portarna upp till H22 - en stadsmässa här i Helsingborg som under 35 spännande dagar ska fokusera på smarta lösningar, livskvalitet, välfärd och hållbarhet. Även stadens invånare involveras i de senaste innovationerna och de smartaste idéerna i vår resa  mot att blir Europas mest innovativa stad. 

Boka redan nu in 30 maj 3 juli 2022.

Detta vill ni inte missa. Se filmen här.

Läs mer

Tystnad! Tagning! 🤫🎬🎥
Idag var det filminspelning som stod på agendan. Denna gången var det en inspelning av en inbjudan till en framtida kongress 2022.
Vilket roligt och varierande jobb vi har! 👏🏻

Läs mer

Nu börjar U21 sitt EM-kval och Svenska Fotbollsförbundet har lagt ut nästan alla dessa matcher. Vi på Helsingborg Convention & Event Bureau är stolta och glada över att vi i Helsingborg fortsätter vår tradition att stå värd för U21-landskamper. Med nya riktlinjer ser vi positivt på framtiden och ser fram emot att hälsa välkomna till Olympia. 👏⚽️
”Vi har valt att lägga två stycken matcher i Helsingborg. Det svenska laget trivs väldigt bra i Helsingborg, så vi är mycket glada att staden vill ha oss här. Vi har alltid de bästa förutsättningarna när vi är i här - både arenan och organisationen”, säger Christian Thunholm, Ansvarig Evenemang U21.

Läs mer