Blogg

Här får du en inblick i vårt dagliga arbete som till största delen består av att värva större möten och evenemang till vår vackra stad.

Helsingborg vinner andrapris!!

Nu är vi så stolta så vi nästan spricker - Helsingborg tilldelades idag andraplatsen i European Capital of Innovation Awards 2020. Vi är alltså en av Europas mest innovativ städer.

Läs mer

Det här är Henrik

Till vänster i bild ser ni Henrik Gidlund. Henrik är min andra eminenta kollega och dessutom sport- och kulturansvarig hos oss på Helsingborg Convention Bureau.

Läs mer

Digitala möten i all ära, men visst är det något visst med att mötas in real life? Vi på Helsingborgs Convention Bureau har därför ett riktigt bra konferenserbjudande till er. VI bjuder på konferenslokalen och NI får träffas...och dessutom får ni uppleva en av Sveriges trevligaste städer. Självklart följer vi (och stadens anläggningar) alla rekommendationer för att ni ska få en trygg miljö för alla mötesdeltagare. Hör av er till Malin så berättar hon mer!

Läs mer

Strålande utsikter för SeaU

Först om ett halvår öppnar Sveriges nyaste och modernaste hotell- och kongressanläggning - Clarion Hotel SeaU här i Helsingborg men redan nu är intresset stort bland möte- och kongressarrangörer.

Läs mer