Blogg

Här får du en inblick i vårt dagliga arbete som till största delen består av att värva större möten och evenemang till vår vackra stad.

Nu är det äntligen dags. SM i Karate skulle egentligen ha genomförts förra hösten men ställdes in på grund av pandemin. Årets mästerskap hålls i Helsingborg 30 - 31 oktober i Idrottens Hus och ett 30-tal lokala funktionärer är i full färd med förberedelserna. Över 300 deltagare från hela Sverige kommer för att delta, bla kommer Karatelandslaget.  Nytt för i år är para-karate - för karateutövare med fysiska eller intellektuella funktionshinder. Tävlingen kommer att hållas den 30 – 31 oktober 2021 i Idrottens Hus, i Helsingborg. Publik är välkommen, fri entré.

Läs mer

Heja Sverige!

Nu är dom igång! Solen lyser över Olympia när vi hejar fram svenska U21-landslaget som spelar EM-kvalmatch mot Montenegro. Heja heja! 👏👏

Läs mer

I helgen, 8-10 oktober, fylls Helsingborg Arena av schacksugna ungdomar som ska spela Skol-SM i schack. Detta är ett av svenskt schacks stora ungdomsevenemang som nu spelas för första gången sedan 2019. Vi hoppas nu att Skol-SM markerar återgången normal tävlingsverksamhet för svenskt schack efter pandemin.♟

Fotograf Lars OA Hedlund

Läs mer

En smak av lakrits

Älskar ni lakrits lika mycket som vi? Då är Helsingborg the place to be de närmaste dagarna. Den 22-26 september kommer nämligen ”En smak av lakrits” att inta staden. Tjugo av Helsingborgs restauranger kommer presentera en smak av lakrits i både maträtter, drinkar och desserter och ni kommer att häpnas av lakritsen allsidighet som en fantastiskt smaksättare. 👌 Välkomna till lakrits-staden Helsingborg!

Läs mer