Nu öppnar Helsingborgs hetaste mötesplats – Sea U!

Den 12 februari är det äntligen dags. Då slår portarna till Helsingborgs nyaste och mest moderna mötesplats upp mitt i city och på första parkett mot Öresund. Hoppas vi ses på Clarion Hotel & Congress Sea U!

Den lilla nordvästskånska storstaden Helsingborg har gjort sig känd som en fantastisk mötes- och evenemangsstad, mycket tack vare sitt utmärkta läge och stora utbud. Oavsett hur du väljer att resa hit så är det enkelt och smidigt att ta sig till Helsingborg. Det tar till exempel endast en timme med tåg eller bil till den internationella flygplatsen Kastrup i Köpenhamn.

Den 12 februari invigs stadens nya, fräscha och inbjudande mötesplats, en hotell- och kongressanläggning som ger oss ännu fler möjligheter att välkomna såväl tillresta kongress- och hotellgäster som nordvästskåningar som vill njuta av en drink i någon av barerna och läcker mat i de två spännande restaurangerna. Clarion Hotel & Congress Sea U stoltserar med utsikt över vattnet och bara fem minuters promenad från Helsingborgs Centralstation.

Helsingborgs största och första kongresshotell har kapacitet för 1 200 personer med 20 konferensrum, 250 hotellrum, 2 restauranger, barer, gym och spa. Med sin unika placering och enastående kongressfaciliteter blir Clarion Hotel & Congress Sea U en självklar mötesplats för dig som vill skapa riktigt lyckade och inspirerande möten där idéer föds och förverkligas. Ta också chansen att förlänga mötesdagen över en god bit mat i Clarion Hotels helt nya restaurangkoncept som får premiär i Helsingborg. AMA – Nikkei Restaurant & Rooftop Bar riktar in sig på de japansk-peruanska smakerna och i den exklusiva rooftopbaren kan man njuta av hantverkscocktails. Eller varför inte koppla av i hotellets takpool med sin slående utsikt över sundet och Danmark?

 

Vill du veta mer om Clarion Hotel & Congress Sea U eller om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig i Helsingborg – kontakta Malin Hollgren på Helsingborg Convention & Event Bureau.

 

Sea U in Helsingborg!

 

 

Malin Hollgren – Project Manager
Helsingborg Convention & Event Bureau
Mejl: malin.hollgren@helsingborg.se
Tel: +46 730 55 04 48

Dela gärna med dig:
Tweet
Share