Stöd
och
samarbeten

Stöd och samarbeten

Vi på Helsingborg Convention & Event Bureau kan bistå dig på många sätt, men vi vill även tipsa om en rad externa tjänster som vi tror underlättar för dig som arrangör. Kontakta oss så syr vi ihop det bästa alternativet för ditt möte eller evenemang.

HELSINGBORG STADS EVENEMANGSFOND

Evenemangsfondens mål är att utveckla Helsingborg som evenemangs- och turistdestination genom ett varierat evenemangsutbud. Fonden ska möjliggöra för aktörer att genomföra evenemang och möten i Helsingborg.

Läs mer om evenemangsfonden här.

INFOPOINTS

En InfoPoint är en enklare form av digital turistinformation som finns på hotell, besöksmål och i vissa butiker. Du hittar en lista över stadens InfoPoints här

SHARING HELSINGBORG

Behöver du text och bilder till en trycksak, en hemsida, en artikel eller liknande? Det finns ett antal texter och bilder från Helsingborg som är fria att använda på det sätt du önskar. Du hittar dem här.

SKÅNETRAFIKEN

Med Skånetrafiken reser man lätt och smidigt i hela Skåne och i delar av Danmark, längs sträckan från Kastrup flygplats via Köpenhamn och upp till Helsingör. Allt ligger inom nära räckhåll! 

All information om biljetter, tider och priser finns på skanetrafiken.se

Det finns även andra smidiga lösningar för gruppresor. För mer information om vad Skånetrafiken kan erbjuda i Helsingborg, Skåne och Danmark, kontakta Skånetrafiken Gunn Andersson på Försäljning & Marknad  Gunn.Andersson@skanetrafiken.se

Vill du abonnera en hel buss? Kontakta trafikföretagen direkt: Nobina: 042-400 67 00, Bergkvara: 042-24 80 00, Nettbuss: 046-16 30 50, Transdev: 08-629 50 00.

HELSINGBORGS HOTELLGRUPP

Hotellgruppen har 15 medlemmar vilket motsvarar 92% av kapaciteten i Helsingborg. Med Hotellgruppens hjälp säkrar vi att det finns hotellrum i staden när ditt möte eller evenemang ska genomföras.
Läs mer om Helsingborgs hotellgrupp.

EVENT IN SKÅNE

Verkar för att fler större och bättre event, mässor och kongresser förläggs till regionen. Tillsammans med Event in Skåne kan vi hjälpa dig att knyta kontakt med Region Skåne. 

HBG CITY

Helsingborg Citys mål är att fler ska besöka Helsingborgs city oftare, stanna längre och uppleva något som är värt att berätta vidare. En värdefull samarbetspartner för dig. Till HBG City