Kontakta oss – vi finns här för dig!

Vare sig du är arrangör eller värd så finns vi här för att hjälpa dig. Har du något på gång eller funderingar tveka inte att höra av dig.

Henrik Gidlund

Enhetschef/projektledare evenemang & kultur

henrik.gidlund@helsingborg.se

tel. +46 722-36 85 06

Jag har en lång bakgrund inom olika typer av offentligt initierat utvecklingsarbete – den gemensamma nämnaren är att arbetet alltid handlat om att sälja in Skåne som helhet eller specifika delar av Skåne. De senaste tio åren har jag arbetat med att utifrån det regionala perspektivet värva olika typer av evenemang till de skånska kommunerna.

Mitt Helsingborgstips:

Ända sedan barnsben har jag varit enormt förtjust i att tura på båtarna mellan Helsingborg och Helsingör. Det känns både spännande och unikt. One destination, two countries!

Malin Hollgren

Projektledare möten & kongresser

malin.hollgren@helsingborg.se

tel. +46 730-55 04 48

Jag är superglad att kunna nyttja min långa erfarenhet inom mötes- och eventbranschen till att sälja destinationen Helsingborg. Mitt huvudfokus är större möte och kongresser där jag bearbetar både nationella och internationella organisationer.

Mitt Helsingborgstips:

Ta en uppfriskande promenad utefter havet och känn de salta vindarna, hela kroppen & sinnet får ro. Har du tid och energi så promenera hela vägen upp till Sofiero och njut av den vackra trädgården!

Elin Lindström

Projektledare kommunikation & administration

elin.lindstrom@helsingborg.se

tel. +46 730-65 09 13

Det känns väldigt roligt och naturligt att idag arbeta med att sälja in och marknadsföra vårt vackra Helsingborg då jag under hela mitt yrkesverksamma liv har arbetat med försäljning inom just turism-och resebranschen.

Förutom försäljning kommer jag även arbeta med att stärka vår conventions byrås varumärke i flera olika digitala kanaler.

Mitt Helsingborgstips:

Jag är uppvuxen i Ramlösa och har många fina barndomsminnen från Ramlösa brunnspark.
Parken är väl mest känd för att det är här källan till Ramlösa mineralvatten finns, men jag älskar att bara strosa runt i den vackra parken och drömma mig bort.

Johan Lundell

Verksamhetsansvarig

johan.lundell@helsingborg.se

tel. +46 768-89 91 58

Efter att varit ansvarig för Helsingborg Convention & Event Bureau i snart 10 år kan jag konstatera, trots den digitala utvecklingen, att behovet av fysiska möten mellan människor kommer alltid att finnas.

Mitt Helsingborgstips:

Passa på att koppla bort vardagens stress genom att resa tillbaka i tiden. Med ett besök på Ebbas Fik får du inte bara uppleva en 50-tals design i varenda inredningsdetalj utan du kan även njuta av en meny som är helt hemlagad.

Kontakta oss
Fyll i formuläret

  Förnamn*

  Efternamn*

  Epost*

  Telefonnummer*

  Meddelande*

  *Dina uppgifter används enbart av oss för att kontakta er.