Från vänster: Johan Lundell
Caroline Nilsson
,
Henrik Gidlund
och Matilda Andersson.

VÅR SERVICE

Helsingborg Convention & Event Bureau är en objektiv och kostnadsfri resurs som hjälper dig med tips och råd samt koordinerar dina kontakter i mötes- och evenemangsstaden Helsingborg. Vi finns där med glädje, engagemang och stöd – från start till uppföljning.

Helsingborg Convention & Event Bureau har stark lokal förankring och lång erfarenhet av att värva större möten och evenemang. Evenemang och möten är viktiga inkomstkällor och skyltfönster för Helsingborg. Den nationella och internationella konkurrensen blir tuffare för varje år. Genom ett proaktivt försäljningsarbete bidrar Helsingborg Convention & Event Bureau till en fortsatt positiv utveckling av staden som en mötes- och evenemangsdestination. Vi arbetar utifrån ett helhetskoncept där vi samarbetar med alla anläggningar, som hotell, mötesanläggningar och transportföretag.

Tillsammans kan vi skräddarsy en lösning för dina önskemål och krav för att ditt möte eller evenemang ska bli så bra som möjligt!

 

Vi är medlemmar i ICCA (International Congress & Convention Association), som är ett internationellt nätverk, för internationella kongresser. I databasen har vi möjlighet att söka information kring kongresser som roterar i världen.

 

 

Vi är medlemmar i SNCVB. Swedish Network of Convention Bureaus (SNCVB) är en ideell förening vars medlemmar är svenska Convention Bureaus. Syftet med föreningen är att Sveriges CVB:er har ett gemensamt forum där man tillsammans kan driva viktiga frågor för mötesindustrin.

 

 

 

Följande tjänster kan vi bistå dig med:

  • Vi projektleder och producerar ansökningar.
  • Vi visar upp Helsingborg och stadens faciliteter som mötesanläggningar, hotell och restauranger för beslutsfattare.
  • Vi ger professionella tips och råd i samband med planering av mötet/evenemanget.
  • Vi blockerar hotellrum samt evenemangs- och mötesplatser för att säkerställa kapacitet.
  • Vi bistår med kontakter i Helsingborg som är relevanta för dig.
  • Vi hjälper er att föreslå sociala program och/eller kringaktiviteter i staden.

Helsingborg har en evenemangsfond som alla har möjlighet att ansöka om stöd hos för det evenemang eller möte som ska förläggas i staden.
Läs mer här