Ortopediveckan 2014

I april 2014 var Helsingborg stolt värdstad då Ortopediveckan ägde rum i Helsingborg Arena.

Ortopediveckan 2014

I april 2014 var Helsingborg stolt värdstad då Ortopediveckan ägde rum i Helsingborg Arena.

BIBU

Sveriges viktigaste mötesplats med, för och om professionell scenkonst för barn och unga

Melodifestivalen – Andra chansen 2015

Efter ett par års hårt arbete lyckades vi äntligen få Sveriges absolut största tv-produktion att avgöras i en kokande Helsingborg Arena.

Davis Cup 2022

Helsingborg har varit värdstad för flera dam- och herrlandskamper i tennis genom åren. Den 4–5 mars 2022 var det dags för Davis Cup-kvalet mot Japan i Helsingborg Arena.

Bayside 2019

Sveriges nya sommarevenemang Bayside Festival värvades till Helsingborg tack vare stadens fantastiska läge. Det blev en braksuccé som gav eko ända till Danmark.

VM Klassiskt Styrkelyft 2019

I tuff konkurrens med fem nationer var det Sverige och Helsingborg som föll det Internationella Styrkelyftförbundet mest i smaken.

LUFT 2021

LUFT är Sveriges största konferens med fokus på det tobaksförebyggande arbetet. 2021 hade Helsingborg för första gången äran att stå värd för konferensen.

White Guide Junior och Senior 2021 & 2022

White Guide Junior och Senior är en tävling där den offentliga gastronomin hyllas och Sveriges bästa mat på förskolor, skolor och seniorboenden koras

Moderaternas arbetsstämma 2021

Moderaternas arbetsstämma blev det första stora mötet efter pandemin på stadens nya kongressanläggning Clarion Hotel Sea U.

Presidents Cup – Taekwondo 2020

I februari 2020 möttes världens främsta taekwondoutövare i Helsingborg då det prestigefyllda President’s Cup arrangerades i Helsingborg Arena.

EM Curling 2019

Under ett par veckor i november 2019 förvandlades Helsingborg till ett centrum för vintersport när Curling-EM för första gången arrangerades i Skåne. 

Kirurgveckan 2018

2018 förvandlades Helsingborg Arena till en jättestor och välfungerande kongressbyggnad, när Helsingborg för första gången hade äran att vara värd för det stora årliga, vetenskapliga och sociala mötet Kirurgveckan.

SM-veckan 2018

För första gången någonsin arrangerades SM-veckan 2018 i två städer - Helsingborg och Landskrona. Det jättelika evenemanget blev en supersuccé för både deltagare och besökare. 

Veteran-EM Bordtennis 2017

I juli 2017 ägde Veteran-EM i Bordtennis rum i Helsingborg. Evenemanget blev en stor sportslig succé och gav även en hel del turistekonomiska intäkter till staden.