Hybrida & digitala möten

Helsingborg – din mötes- och kongresstad för fysiska, digitala och hybrida möten!

Det senaste åren har inneburit en rad förändringar i hur vi möts i större sammanhang. Vi har fått anpassa och lära oss att använda nya digitala hjälpmedel som oftast fungerar utmärkt, men ibland fyller de inte helt samma funktion som det fysiska mötet. Därför är vi säkra på att vi framöver får se mer av hybridmöten som blandar fördelarna med både det fysiska och det digitala mötet. 

För att få ut så mycket som möjligt av hybridmötet måste samtliga deltagare ges möjlighet att interagera med varandra. Detta gör att ett hybridmöte kräver noggrann planering ur ett tekniskt perspektiv, men stor vikt bör även läggas på innehållet för att upplevelsen ska bli bra för alla deltagare. 

Idag jobbar alla mötesanläggningar i Helsingborg med proffsiga teknikleverantörer som kan erbjuda den bästa lösningen för just era förutsättningar. I vårt nätverk finns ett flertal olika underleverantörer som jobbar med de olika tjänster som kan behövas i samband med planeringen av ett möte. 

Vi kan även stötta med kontakter på destinationer i andra delar av Sverige och i övriga världen om ni vill koppla ihop flera platser och orter i ett och samma möte. 

Digitala studior

Behovet av att hitta nya sätt att träffas utan att fysiskt mötas kommer fortsatt att finnas. I Helsingborg finns ett flertal professionella, digitala studior som passar perfekt för event, möten, webbinarium och livesändningar. Samtliga ligger centralt och med gångavstånd från Helsingborgs Centralstation. 

 

Kontakta gärna mig så berättar jag mer!

Elin Lindström

Projektledare

elin.lindstrom@helsingborg.se

+46 730 650 913