Hybrida
och
digitala
möten

HYBRIDMÖTEN

Helsingborg – din mötes- och kongresstad för fysiska, digitala och hybrida möten!

Det senaste året har inneburit en rad förändringar i hur vi möts i större sammanhang. Vi har fått anpassa och lära oss att använda nya digitala hjälpmedel som oftast fungerar utmärkt, men ibland fyller de inte helt samma funktion som det fysiska mötet. Därför är vi säkra på att vi framöver får se mer av mötesformer som blandar fördelarna med både det fysiska och det digitala mötet. Denna typ av möte kallas hybridmöte.

För att få ut så mycket som möjligt av hybridmötet måste samtliga deltagare ges möjlighet att interagera med varandra. Detta gör att ett hybridmöte kräver noggrann planering ur ett tekniskt perspektiv, men stor vikt bör även läggas på innehållet för att upplevelsen ska bli bra för alla deltagare.

Idag jobbar alla mötesanläggningar i Helsingborg med proffsiga teknikleverantörer som kan erbjuda den bästa lösningen för just era förutsättningar. I vårt nätverk finns ett flertal olika underleverantörer som jobbar med de olika tjänster som kan behövas i samband med planeringen av ett möte.

Vi kan även stötta med kontakter på destinationer i andra delar av Sverige och i övriga världen om ni vill koppla ihop flera platser och orter i ett och samma möte.

 

DIGITALA STUDIOR

Behovet av att hitta nya sätt att träffas utan att fysiskt mötas är större än någonsin. I Helsingborg finns ett flertal professionella, digitala studior som passar perfekt för event, möten, webbinarium och livesändningar. Samtliga ligger centralt och med gångavstånd från Helsingborgs centralstation.

Helsingborg Arena
Jonas Lundström – Projektledare
Mejl: jonas.lundstrom@helsingborg.se
Tel: +46 706 05 05 06
hbgarena.se/studio/

Elite Hotel Marina Plaza
Kristoffer Fält – Försäljningschef/ Sales Manager
Mejl: reservation.helsingborg@elite.se
Tel: +46 42 19 21 00
www.elite.se/sv/konferens

Clarion Hotel & Congress Sea U
Stina Sjöström – Försäljningschef / Sales Manager
Mejl: stina.sjostrom@choice.se
Tel: +46 735 72 14 27
www.elite.se/sv/konferens

 

Det är tryggt att arrangera möten i Helsingborg. Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Malin Hollgren – Project Manager
Helsingborg Convention & Event Bureau
Mejl: malin.hollgren@helsingborg.se
Tel: +46 730 55 04 48