White Guide Junior och Senior 2021 & 2022

White Guide Junior och Senior är en tävling där den offentliga gastronomin hyllas och Sveriges bästa mat på förskolor, skolor och seniorboenden koras.

Syftet med tävlingen är att inspirera till att höja kvaliteten på den mat som serveras och belöna dem som satsar på helheten där respekt, förståelse och lyhördhet inför matgästens behov är i fokus. 2021 och 2022 arrangerades den prestigefulla finalen i Helsingborg vilket ytterligare stärker stadens varumärke i det långsiktiga målet att vara en attraktiv matregion.

White Guide Junior och Senior i siffror:

 • Under en gala på Clarion Hotel Sea U delade juryn ut priser i hela femton olika kategorier.
 • Helsingborg har tidigare utmärkt sig – 2017 var en av vinnarna Hamiltons förskola i Helsingborg.
 • Varje år besöker och bedömer juryn omkring 300 förskolor, skolor och seniorboenden i jakten på de bästa och mest hållbara offentliga måltiderna i Sverige

Vill du arrangera ett möte eller evenemang i Helsingborg?

Välkommen att kontakta oss på Helsingborg Convention & Event Bureau så hjälper vi dig.

  Några av de möten och evenemang som vi värvat

  Mänskliga Rättighetsdagarna 2023

  Nordens största forum för debatt och samtal om mänskliga rättigheter besökte Helsingborg hösten 2023!

  Vatten Avlopp Kretslopp 2023

  Den nationella konferensen Vatten Avlopp Kretslopp är den årliga mötesplatsen för alla som arbetar med små avlopp, dagvatten och VA-planering.

  Urban Future Global Conference (UFGC) 2022

  Urban Future Global Conference - Europas största kongress om hållbara städer var den självklara inledningen av Helsingborgs City Expo 2022.

  Davis Cup 2022

  Helsingborg har varit värdstad för flera dam- och herrlandskamper i tennis genom åren. Den 4–5 mars 2022 var det dags för Davis Cup-kvalet mot Japan i Helsingborg Arena.

  World Table Tennis Youth Contender 2022

  Unga spelare från hela världen samlades i Helsingborg Arena sommaren 2022 för att göra upp i den stora internationella bordtennistävlingen World Table Tennis Youth Contender.

  White Guide Junior och Senior 2021 & 2022

  White Guide Junior och Senior är en tävling där den offentliga gastronomin hyllas och Sveriges bästa mat på förskolor, skolor och seniorboenden koras

  World Junior Championship bowling/U21 VM Bowling 2022

  Inte sedan 1967 har ett världsmästerskap i bowling arrangerats i Sverige men i juni 2022 var det dags då U21-VM i bowling drog i gång här i Helsingborg.

  European Barbershop Championship 2022

  Den 4–8 maj 2022 samlades 1300 skönsjungande barbershopsångare på Helsingborg Arena.

  Endodiabetes 2022

  Årets viktigaste diabeteskonferens ägde rum under tre mycket spännande dagar i Helsingborg.

  Moderaternas arbetsstämma 2021

  Moderaternas arbetsstämma blev det första stora mötet efter pandemin på stadens nya kongressanläggning Clarion Hotel Sea U.

  LUFT 2021

  LUFT är Sveriges största konferens med fokus på det tobaksförebyggande arbetet. 2021 hade Helsingborg för första gången äran att stå värd för konferensen.

  Presidents Cup – Taekwondo 2020

  I februari 2020 möttes världens främsta taekwondoutövare i Helsingborg då det prestigefyllda President’s Cup arrangerades i Helsingborg Arena.

  EM Curling 2019

  Under ett par veckor i november 2019 förvandlades Helsingborg till ett centrum för vintersport när Curling-EM för första gången arrangerades i Skåne. 

  Bayside 2019

  Sveriges nya sommarevenemang Bayside Festival värvades till Helsingborg tack vare stadens fantastiska läge. Det blev en braksuccé som gav eko ända till Danmark.

  SM-veckan 2018

  För första gången någonsin arrangerades SM-veckan 2018 i två städer - Helsingborg och Landskrona. Det jättelika evenemanget blev en supersuccé för både deltagare och besökare. 

  Melodifestivalen – Andra chansen 2015

  Efter ett par års hårt arbete lyckades vi äntligen få Sveriges absolut största tv-produktion att avgöras i en kokande Helsingborg Arena.

  BIBU

  Sveriges viktigaste mötesplats med, för och om professionell scenkonst för barn och unga

  VM Klassiskt Styrkelyft 2019

  I tuff konkurrens med fem nationer var det Sverige och Helsingborg som föll det Internationella Styrkelyftförbundet mest i smaken.

  Kirurgveckan 2018

  2018 förvandlades Helsingborg Arena till en jättestor och välfungerande kongressbyggnad, när Helsingborg för första gången hade äran att vara värd för det stora årliga, vetenskapliga och sociala mötet Kirurgveckan.

  Veteran-EM Bordtennis 2017

  I juli 2017 ägde Veteran-EM i Bordtennis rum i Helsingborg. Evenemanget blev en stor sportslig succé och gav även en hel del turistekonomiska intäkter till staden.

  Ortopediveckan 2014

  I april 2014 var Helsingborg stolt värdstad då Ortopediveckan ägde rum i Helsingborg Arena.